Zolang ons restaurant gesloten is zetten wij in op afhalen en bezorgen. U kunt alle pannenkoeken van de kaart, spareribs, saté en kipshoarmaschotel bestellen. Wij rekenen geen bezorgkosten. Bestellen kan via 033 461 90 92

Contact

Facebook

Adres

Barchman Wuytierslaan 202
3819 AC Amersfoort
Tel: 033 461 90 92
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Route
Het beste kunt u de borden naar 'Dierenpark Amersfoort' volgen. Zodra u over de spoorlijn rijdt ziet u aan uw linkerkant de Kabouterhut.
Klik hier voor een uitgebreide beschrijving

Openingstijden

's Winters (september t/m april)
Maandag 16:00 - 20:00 uur (alleen pannenkoekenhuis)
Dinsdag 11:30 - 20:00 uur (alleen pannenkoekenhuis)
Woensdag t/m zondag 11:30 - 21:00 uur (beide restaurants geopend, kippenkeuken vanaf 16.00 uur)

's Zomers (mei t/m augustus) + alle vakanties
Maandag 16:00 - 21:00 uur
Dinsdag t/m zondag 11:30 - 21:00 uur

U kunt contact met ons opnemen om alle mogelijkheden te bespreken
Klik hier voor de contactpagina

 

Dieetwensen

In de beginjaren van ons restaurant kregen we incidenteel wel eens het verzoek om een pannenkoek zonder melk of ei te bakken. Met het verstrijken van de jaren en de vooruitgang in de medische wereld is er veel vooruitgang geboekt met wat voedingstoffen en toevoegingen bij sommige mensen doet. Wij doen onze uiterste best om hierin voorop te lopen en hebben altijd uitstekend contact gehad met o.a. de Nederlandse vereniging voor Coeliakie patiënten (gluten). Maar ook als het een lactose intolerantie betreft, een notenallergie of kinderen die gewoon geen kleurstoffen mogen hebben. Inmiddels zijn wij zover dat we nagenoeg alles in huis hebben om aan uw wensen te voldoen, tevens trainen wij onze mensen zoveel mogelijk op dit front. Ons streven is dan ook dat iedereen bij ons moet kunnen eten en daarom is er ook altijd een “vraagbaak” op de werkvloer. Zaak blijft wel om zo goed mogelijk uw wensen aan ons bedienend personeel uit te leggen. Twijfelt u vooraf toch nog bel of mail ons dan gerust.