Zolang ons restaurant gesloten is zetten wij in op afhalen en bezorgen. U kunt alle pannenkoeken van de kaart, spareribs, saté en kipshoarmaschotel bestellen. Wij rekenen geen bezorgkosten. Bestellen kan via 033 461 90 92

Contact

Facebook

Adres

Barchman Wuytierslaan 202
3819 AC Amersfoort
Tel: 033 461 90 92
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Route
Het beste kunt u de borden naar 'Dierenpark Amersfoort' volgen. Zodra u over de spoorlijn rijdt ziet u aan uw linkerkant de Kabouterhut.
Klik hier voor een uitgebreide beschrijving

Openingstijden

's Winters (september t/m april)
Maandag 16:00 - 20:00 uur (alleen pannenkoekenhuis)
Dinsdag 11:30 - 20:00 uur (alleen pannenkoekenhuis)
Woensdag t/m zondag 11:30 - 21:00 uur (beide restaurants geopend, kippenkeuken vanaf 16.00 uur)

's Zomers (mei t/m augustus) + alle vakanties
Maandag 16:00 - 21:00 uur
Dinsdag t/m zondag 11:30 - 21:00 uur

U kunt contact met ons opnemen om alle mogelijkheden te bespreken
Klik hier voor de contactpagina

 

Voor de kinderen

Het is niet voor niks dat de kinderen die in de beginjaren van de Kabouterhut met hun ouders kwamen eten nu ook met hun kinderen de Kabouterhut bezoeken. Net als papa en mama vroeger krijgen de kleintjes bij binnenkomst een heuse kabouter. Deze kan je sparen, we hebben wel 50 soorten. Eenmaal aan tafel ligt er een steeds wisselende kleurplaat met ook wat puzzeltjes die je kunt invullen met de stiften die op tafel staan. Als je na het eten (of ervoor) wat in de ballenbak wilt spelen of buiten op het klimrek en glijbaantje is dat geen probleem, kinderen genoeg om mee te spelen en papa en mama kunnen dan nog even rustig een kopje koffie drinken.

Op Woensdag en Zaterdag is er altijd een professionele schminkster aanwezig tussen 15.00 – 17.00 uur die van jou een heuse tijger, piraat of prinses maakt! Ook je verjaardag kun je natuurlijk bij ons vieren, je stoel wordt dan versierd en er ligt een cadeautje voor je klaar. Speciaal voor de kinderen zijn alle pannenkoeken in het klein te bestellen maar we hebben natuurlijk ook de “kabouterpannenkoek” met snoepjes als gezicht. Lust je geen pannenkoek? Geen nood we hebben ook poffertjes en andere diverse kindermenu’s op de kaart staan met o.a. kipnuggets, saté of drumsticks. En dan natuurlijk afsluiten met een kinderijsje waar alweer een aardigheidje bij zit. Wij weten zeker dat jij over een aantal jaren met jouw kinderen (en opa en oma natuurlijk) je collectie kabouters aan komt vullen.