Image Alt

Catering

Catering

Voor gezelschappen vanaf 30 personen kunnen wij alles op locatie verzorgen. Voor kleinere groepen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Een receptie, verjaardag of diner? Van bittergarnituur tot een heerlijk koud/warm buffet geserveerd in je eigen huiskamer of een compleet verzorgde barbecue inclusief personeel. Bij ons is alles mogelijk. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en wij zullen de gehele catering naar jouw wensen verzorgen.

Thuis of op het werk

De Kabouterhut verzorgt de catering zoals jij het hebben wilt. Een informele of een zakelijke receptie, geheel passend naar jouw wensen. Samen met de gasten zul je van een lekker hapje en een drankje worden voorzien. Uiteraard is het mogelijk dit aan te vullen met een koud, warm of gecombineerd buffet.

Verzorgde feestavond

Het is natuurlijk mogelijk dat je een fantastische locatie hebt waar geen horecabedrijf in is gevestigd. Toch wil je hier je gasten van een hapje en drankje voorzien. Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je hoeft alleen maar te zeggen wat, waar en wanneer en wij verzorgen de (gehele) dag en/of avond.

Afhalen

Nu ook jouw favoriete gerecht thuis op je bord met 10% korting. Als je je bestelling doorbelt is het klaar als je het komt ophalen. Binnenlopen zonder bellen mag natuurlijk ook altijd. Wij bereiden de gerechten voor terwijl jij met een drankje aan de bar even wacht.

Vergaderen

Partykelder

a

Weddingplanner

Houd onze facebook in de gaten!

Contact