Image Alt

Partykelder

Bruiloft, feest of partij

Omdat geen feestavond hetzelfde is, stellen wij ieder feest apart met jou samen. In overleg vullen wij de avond stapsgewijs in om er een onvergetelijke feestavond van te maken.

Trouwen op locatie

Sinds 2001 is De Kabouterhut officieel huis der gemeente. Dit betekent dat de ambtenaar van de burgerlijke stand bij ons komt om het aanstaande paar te trouwen in een romantische sfeer.

Dineren

Wat is er mooier dan het diner en de feestavond op een en dezelfde locatie te verzorgen. Een heerlijk warm/koud buffet of een 3, 4 of luxe 5 gangen diner. Het behoort allemaal tot onze mogelijkheden.

High Tea

Een Engelse High Tea in onze kelder of restaurant. In buffetvorm serveren wij: diverse taarten en cupcakes, sandwiches, chocola, koekjes, quiches, scones met clotted cream en vers fruit. Uiteraard ook met een heerlijk kopje koffie of thee.

Receptie

Een zakelijke-, informele- of bruiloftsreceptie. Het is allemaal te verwezenlijken in de kabouterhut. Samen kijken we naar de mogelijkheden en verzorgen we alles wat jij wilt op maat.

Entertainment

Naast locatie en catering is het entertainment, de band of een drive-in show de laatste sleutel tot een geslaagde dag/avond. Wij adviseren graag wat het beste past bij jouw feestavond of receptie.

Catering

Vergaderen

a

Weddingplanner

Houd onze facebook in de gaten!

Contact