Zolang ons restaurant gesloten is zetten wij in op afhalen en bezorgen. U kunt alle pannenkoeken van de kaart, spareribs, sat├ę en kipshoarmaschotel bestellen. Wij rekenen geen bezorgkosten. Bestellen kan via 033 461 90 92

Contact

Facebook

Adres

Barchman Wuytierslaan 202
3819 AC Amersfoort
Tel: 033 461 90 92
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Route
Het beste kunt u de borden naar 'Dierenpark Amersfoort' volgen. Zodra u over de spoorlijn rijdt ziet u aan uw linkerkant de Kabouterhut.
Klik hier voor een uitgebreide beschrijving

Openingstijden

's Winters (september t/m april)
Maandag 16:00 - 20:00 uur (alleen pannenkoekenhuis)
Dinsdag 11:30 - 20:00 uur (alleen pannenkoekenhuis)
Woensdag t/m zondag 11:30 - 21:00 uur (beide restaurants geopend, kippenkeuken vanaf 16.00 uur)

's Zomers (mei t/m augustus) + alle vakanties
Maandag 16:00 - 21:00 uur
Dinsdag t/m zondag 11:30 - 21:00 uur

Pannenkoekenhuis

smallpic16Pannenkoekenhuis De Kabouterhut is al sinds 7 juni 1982 een begrip in Amersfoort en omstreken. Onze op ambachtelijke wijze bereide pannenkoeken worden in Amersfoort en ver daarbuiten gewaardeerd door onze gasten. In ons pannenkoekenhuis staan voornamelijk onze kleine gasten centraal, maar u bent natuurlijk ook van harte welkom.

U kunt kiezen tussen twee soorten beslag: eier- of volkorenbeslag. Maar natuurlijk kunnen wij ook rekening houden met dieetwensen en/of voedselallergie├źn. Alle pannenkoeken zijn in het klein te bestellen. Maandelijks hebben wij ook een pannenkoekspecialiteit, vraag ernaar of kijk op de borden in het pannenkoekenhuis! U kunt de pannenkoeken ook afhalen om thuis op te eten. Kip meenemen kan natuurlijk ook! Klik hier voor het menu van ons Kipspecialiteitenrestaurant.

Smaken verschillen

In de kabouterhut kunt u dan ook gebruik maken van twee menukaarten. Naast de pannenkoekenkaart is het ook mogelijk om een gerecht van onze kipspecialiteitenkaart te kiezen.

Grote gezelschappen

De kabouterhut beschikt over ruim 275 zitplaatsen, het is bij ons geen probleem met grote groepen te komen dineren. Neem gerust contact met ons op voor informatie of een prijsopgave.

Bekijk onze menukaarten voor onze gerechten.
Menukaart Pannenkoekenhuis Menukaart Kipspecialiteiten