Zolang ons restaurant gesloten is zetten wij in op afhalen en bezorgen. U kunt alle pannenkoeken van de kaart, spareribs, saté en kipshoarmaschotel bestellen. Wij rekenen geen bezorgkosten. Bestellen kan via 033 461 90 92

Contact

Facebook

Adres

Barchman Wuytierslaan 202
3819 AC Amersfoort
Tel: 033 461 90 92
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Route
Het beste kunt u de borden naar 'Dierenpark Amersfoort' volgen. Zodra u over de spoorlijn rijdt ziet u aan uw linkerkant de Kabouterhut.
Klik hier voor een uitgebreide beschrijving

Openingstijden

's Winters (september t/m april)
Maandag 16:00 - 20:00 uur (alleen pannenkoekenhuis)
Dinsdag 11:30 - 20:00 uur (alleen pannenkoekenhuis)
Woensdag t/m zondag 11:30 - 21:00 uur (beide restaurants geopend, kippenkeuken vanaf 16.00 uur)

's Zomers (mei t/m augustus) + alle vakanties
Maandag 16:00 - 21:00 uur
Dinsdag t/m zondag 11:30 - 21:00 uur

U kunt contact met ons opnemen om alle mogelijkheden te bespreken
Klik hier voor de contactpagina

 

Partykelder

bruiloft feest of partijBruiloft, feest of partij

Omdat geen feestavond hetzelfde is, stellen wij ieder feest apart met u samen. In overleg met u, vullen wij de avond stapsgewijs in om er een onvergetelijke feestavond van te maken.

huwen op locatieHuwen op locatie

Sinds 2001 is de kabouterhut officieel huis der gemeente. Dit betekent dat de ambtenaar van de burgerlijke stand bij ons komt om het aanstaande paar te trouwen in een romantische sfeer.

dinerenDineren

Wat is er mooier dan het diners en de feestavond op een en dezelfde locatie te verzorgen. Een heerlijk warm en koud buffet of een 3 , 4 of luxe 5 gangen diner. Het behoort allemaal tot onze mogelijkheden.

high teaHigh Tea

Een Engelse High Tea met een select gezelschap in onze kelder of restaurants. Wedgwood servies, koffie en thee, in buffetvorm serveren wij: cake, quiche, sandwiches, scones, petit fours en bacon en eggs.

receptiesRecepties

Een zakelijke, informele of bruiloftsreceptie. Het is allemaal te verwezenlijken in de Kabouterhut. Samen met u kijken we naar de mogelijkheden en verzorgen alles wat u wilt op maat.

entertainmentEntertainment

Naast locatie en catering is het entertainment, de band of een drive-in de laatste sleutel tot een geslaagde dag/avond. Wij adviseren u graag wat het beste past bij uw feestavond of receptie.