Image Alt

Over ons

Uw favoriete

Pannenkoek & Kipspecialiteit
restaurant

Al sinds 7 juni 1982 is pannenkoekenhuis ‘De Kabouterhut’ een begrip in Amersfoort en omstreken. Wij zijn dé plek waar je met je gezin nog even een pannenkoek komt eten na een bezoekje aan de dierentuin. Zo maak je de dag voor de kids echt helemaal compleet. In 1998 is het nieuwe kiprestaurant geopend. Hier kunt u samen aan tafel genieten van een pannenkoek of een vleesgerecht. Ook hebben wij in dit restaurant een uitgebreidere keuze aan voorgerechten.

Ook voor teamuitjes, waar het ‘onbeperkt kipkluiven’ met name favoriet is, zijn wij de perfecte uitval hoek om een goede bodem te leggen, voorafgaand aan een gezellig feestje.

Maar natuurlijk ben je ook met z’n tweetjes, je gezin of familie van harte welkom in ons restaurant. ’s Middags even bijkomen op ons zonnige terras halverwege de fietstocht voor koffie of thee met huisgemaakte taart of het diner ’s avonds uitbreiden tot een 3-gangen menu.

Ook voor teamuitjes, waar het ‘onbeperkt kipkluiven’ met name favoriet is, zijn wij de perfecte uitval hoek om een goede bodem te leggen, voorafgaand aan een gezellig feestje.

Maar natuurlijk ben je ook met z’n tweetjes van harte welkom in ons restaurant. ’s Middags even bijkomen op ons zonnige terras halverwege de fietstocht of het diner ’s avonds uitbreiden tot een 3-gangen menu.

De kabouterhut

Ooit bekend geworden door onze op ambachtelijke wijze bereide pannenkoeken, en sinds 1998 uitgebreid met een tweede restaurant waarbij kipspecialiteiten centraal staan.

De perfecte combinatie om het hele gezelschap te voorzien van een fijne avond uit eten. Zo is het mogelijk om een pannenkoek te bestellen in het kiprestaurant. Altijd voor ieder wat wils.

Pannenkoekenhuis

Eier- of volkorenbeslag, groot of klein, klassiek of specialiteit of zelfs half om half bij keuzenstress, wij bereiden de meest heerlijke pannenkoeken!

Kipspecialiteiten

Een hele kip of gewoon lekker vleugeltjes kluiven, een kinder- of 3-gangen-menu, met of zonder frietjes, kies uit onze uitgebreide kipspecialiteiten!

Contact