Voor de kinderen

Een pannenkoekenhuis is geen pannenkoekenhuis als het niet ingericht is voor kids. Van ballenbak, tot aan kleurplaten als placemats en een speeltuin buiten op het terras, bij de Kabouterhut is het een echt speelparadijs voor zowel de aller kleinsten als de puberpeuters. Ideaal dus ook voor jou als ouder om nog even van je kopje koffie of thee te genieten terwijl de kinderen lekker aan het spelen zijn.

Wist je dat alle kinderen iedere woensdag- en zaterdagmiddag van 15:00-17:00 gratis geschminkt kunnen worden? Ook super leuk dus voor een kinderfeestje! Ook hiervoor zijn jullie van harte welkom bij de Kabouterhut. Neem contact met ons op via info@kabouterhut.nl of bel naar 033 461 90 92 om de mogelijkheden te bespreken. Wij hebben er zin in!

Let op: onze schminkster is niet aanwezig zolang de coronamaatregelen van kracht zijn. De ballen bak is alleen geopend van dinsdag t/m vrijdag van 11.30 uur tot 16.00 uur. Dit omdat we de hygiëne niet kunnen garanderen en om te veel heen en weer geloop in de restaurants te voorkomen.