Zolang ons restaurant gesloten is zetten wij in op afhalen en bezorgen. U kunt alle pannenkoeken van de kaart, spareribs, saté en kipshoarmaschotel bestellen. Wij rekenen geen bezorgkosten. Bestellen kan via 033 461 90 92

Contact

Facebook

Adres

Barchman Wuytierslaan 202
3819 AC Amersfoort
Tel: 033 461 90 92
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Route
Het beste kunt u de borden naar 'Dierenpark Amersfoort' volgen. Zodra u over de spoorlijn rijdt ziet u aan uw linkerkant de Kabouterhut.
Klik hier voor een uitgebreide beschrijving

Openingstijden

's Winters (september t/m april)
Maandag 16:00 - 20:00 uur (alleen pannenkoekenhuis)
Dinsdag 11:30 - 20:00 uur (alleen pannenkoekenhuis)
Woensdag t/m zondag 11:30 - 21:00 uur (beide restaurants geopend, kippenkeuken vanaf 16.00 uur)

's Zomers (mei t/m augustus) + alle vakanties
Maandag 16:00 - 21:00 uur
Dinsdag t/m zondag 11:30 - 21:00 uur

Weddingplanner bij de Kabouterhut

Sinds enige tijd werken wij samen met Wilma van Klooster, weddingplanner in Amersfoort. Zij heeft reeds enige bruiloften bij ons georganiseerd en deze samenwerking is zo goed bevallen dat wij haar ingehuurd hebben. Dat betekent concreet wanneer jullie het bruiloftsfeest bespreken in de Kabouterhut, wij als extra service haar hulp aanbieden. Gratis en voor niets. Als jullie daar geen gebruik van willen maken is dat natuurlijk ook prima.

Een weddingplanner, wat is dat?

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen. Wat een belangrijke stap in jullie leven. Maar wat nu? Er moet veel bedacht, beslist, bekeken, geproefd worden en dat meestal in korte tijd. Je weg in trouwland vinden is niet altijd makkelijk, het aanbod is groot en het ene idee is nog leuker dan het andere.

Dan komt de weddingplanner om de hoek kijken en in dit geval Wilma Weddingplanner.

Door met jullie in gesprek te gaan en goed te luisteren kom ik er achter wat jullie belangrijk vinden voor de trouwdag. Dit vertaal ik naar een concept, soms een thema als jullie dat willen.

Binnen dit concept komt alles aan bod, van het inleveren van de documentatie op het stadhuis tot het onderhandelen met leveranciers, van het bespreken van offertes tot het bewaken van jullie budget, van het nakijken van drukwerk tot het regelen van de huwelijksreis, van het stylen van de bruiloft tot het ceremoniemeesterschap. Kortom jullie krijgen een ‘personal assistant’ die in overleg met jullie alles kan regelen. Maar jullie bepalen wát ik doe. Misschien wil je alleen iemand die een draaiboek voor je maakt of wil je graag alleen een ceremoniemeester voor de dag. Mijn uiteindelijke doel is dat jullie zorgeloos naar de trouwdatum toe kunnen leven en op de dag zelf alleen genieten van elkaar en jullie gasten.

Ik heb een vakdiploma en ben aangesloten bij de BWPN, de Brancheorganisatie Wedding Planners Nederland.