Kinderfeestje

Wie is er niet groot mee geworden: een kinderfeestje afsluiten met een pannenkoek eten! Het is bijna onderdeel van de opvoeding geworden en iets waar de kids altijd naar uitkijken.

Wordt het een klein bescheiden clubje of mag de hele klas komen? Willen jullie het rustig houden of het liefste met allerlei toeters en bellen? Is een kleurplaat voldoende of moet er een goochelaar komen? Willen ze ontvangen worden door een clown of is onze eigen bediening gek en leuk genoeg? Bij de Kabouterhut kunnen we het gehele kinderfeestje van A tot Z aankleden en verzorgen met jouw en/of jullie wensen.
Maak een afspraak via 033 461 90 92 zodat we alle mogelijkheden kunnen bespreken en het een fantastisch en onvergetelijk kinderfeestje maken.

Wist je dat alle kinderen iedere woensdag- en zaterdagmiddag van 15:00-17:00 gratis geschminkt kunnen worden? Ook super leuk dus voor een kinderfeestje!

Let op: onze schminkster is niet aanwezig zolang de coronamaatregelen van kracht zijn. De ballen bak is alleen geopend van dinsdag t/m vrijdag van 11.30 uur tot 16.00 uur. Dit omdat we de hygiëne niet kunnen garanderen en om te veel heen en weer geloop in de restaurants te voorkomen.

Houd onze facebook in de gaten!