Image Alt

Weddingplanner

Weddingplanner bij de Kabouterhut

Sinds enige tijd werken wij samen met Wilma van Klooster, weddingplanner in Amersfoort. Zij heeft reeds enige bruiloften bij ons georganiseerd en deze samenwerking is zo goed bevallen dat wij haar ingehuurd hebben. Dat betekent concreet wanneer jullie het bruiloftsfeest bespreken in De Kabouterhut, wij als extra service haar hulp aanbieden. Als jullie daar geen gebruik van willen maken is dat natuurlijk ook prima.

Een weddingplanner, wat is dat?

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen. Wat een belangrijke stap in jullie leven. Maar wat nu? Er moet veel bedacht, beslist, bekeken, geproefd worden en dat meestal in korte tijd. Je weg in trouwland vinden is niet altijd makkelijk, het aanbod is groot en het ene idee is nog leuker dan het andere.

Dan komt de weddingplanner om de hoek kijken en in dit geval Wilma Weddingplanner.

Door met jullie in gesprek te gaan en goed te luisteren kom ik er achter wat jullie belangrijk vinden voor de trouwdag. Dit vertaal ik naar een concept, soms een thema als jullie dat willen.

Jullie krijgen een ‘personal assistant’ die in overleg met jullie alles kan regelen. Van het inleveren van de documentatie op het stadhuis tot het onderhandelen met leveranciers, van het bespreken van offertes tot het bewaken van jullie budget, van het nakijken van drukwerk tot het regelen van de huwelijksreis, van het stylen van de bruiloft tot het ceremoniemeesterschap. Maar jullie bepalen wát ik doe. Misschien wil je alleen iemand die een draaiboek voor je maakt of wil je graag alleen een ceremoniemeester voor de dag. Mijn uiteindelijke doel is dat jullie zorgeloos naar de trouwdatum toe kunnen leven en op de dag zelf alleen genieten van elkaar en jullie gasten.

Ik heb een vakdiploma en ben aangesloten bij de BWPN, de Brancheorganisatie Wedding Planners Nederland.

a

Catering

Vergaderen

Partykelder

Houd onze facebook in de gaten!

Contact