Zolang ons restaurant gesloten is zetten wij in op afhalen en bezorgen. U kunt alle pannenkoeken van de kaart, spareribs, saté en kipshoarmaschotel bestellen. Wij rekenen geen bezorgkosten. Bestellen kan via 033 461 90 92

Contact

Facebook

Adres

Barchman Wuytierslaan 202
3819 AC Amersfoort
Tel: 033 461 90 92
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Route
Het beste kunt u de borden naar 'Dierenpark Amersfoort' volgen. Zodra u over de spoorlijn rijdt ziet u aan uw linkerkant de Kabouterhut.
Klik hier voor een uitgebreide beschrijving

Openingstijden

's Winters (september t/m april)
Maandag 16:00 - 20:00 uur (alleen pannenkoekenhuis)
Dinsdag 11:30 - 20:00 uur (alleen pannenkoekenhuis)
Woensdag t/m zondag 11:30 - 21:00 uur (beide restaurants geopend, kippenkeuken vanaf 16.00 uur)

's Zomers (mei t/m augustus) + alle vakanties
Maandag 16:00 - 21:00 uur
Dinsdag t/m zondag 11:30 - 21:00 uur

U kunt contact met ons opnemen om alle mogelijkheden te bespreken
Klik hier voor de contactpagina

 

Catering

Voor gezelschappen vanaf 40 personen kunnen wij ook alles op locatie verzorgen. Van een bittergarnituur tot en met een koud/ warm buffet, met of zonder personeel, alles behoort tot onze mogelijkheden.

Een receptie, een verjaardag of een diner? U hoeft niks te doen want wij verzorgen ook alles op locatie. Wat dacht u van een heerlijk koud en warm buffet geserveerd in uw huiskamer of zelf te bepalen locatie, of een compleet verzorgde barbecue inclusief personeel? Bij ons is alles mogelijk. Ook is het mogelijk allen wat schalen salades of enkele hapjes te bestellen.

Thuis of op het werk?

De kabouterhut verzorgt het op de manier zoals u het hebben wilt. Een informele of een zakelijke receptie, het behoort tot onze zeer uitgebreide mogelijkheden. U en uw gasten zullen van een lekker hapje en een drankje worden voorzien. Uiteraard is het mogelijk dit aan te vullen met een koud, warm of gecombineerd
buffet.

Verzorgde feestavondem

Het is natuurlijk mogelijk dat u een fantastische locatie heeft waar geen horecabedrijf in is gevestigd. Toch wilt u daar uw feestelijkheden verzorgen. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. U hoeft alleen te zeggen wat, waar en wanneer en wij verzorgen de gehele dag. Ook dit wordt in zijn geheel samen met u en op uw wensen aangepast en samengesteld.

Afhalen

Nu ook uw favoriete gerecht thuis op uw bord met 10 % korting. Als u uw bestelling doorbelt is het klaar als u het op komt halen. U kunt natuurlijk ook gewoon binnen komen. Tijdens het wachten op het eten krijgt u van ons een drankje.